Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Yangi Na Allegro Po 12Zl!

MAsterGunZer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy to nie jest jakieś oszustwo ze yangi na allegro są po 12zl?;d Pozdroo :D

Zobacz zarabiając na samych małżach gdzie jedna po 8kk ;D

Bot złapie 14 przez noc i tak 30 botów to już masz :D w jedną noc :D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Mój kumpel kupił za 12 zł 500kk szok!

Pomogłem? Postaw add.png

Nie pomogłem? Nie stawiaj nic!

8726.gif25358.gif

minecraftus.png

50 postów [x] Mam mało postów ... Wiesz dlaczego?

100 postów [x] Bo nie spamuje jak neo kid!

150 postów [-]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Oszukać nie mogą na Allegro.Inaczej wszystko idzie na policje...

Mnie ojebali na allegro .. zaplacilem zl a yang nie dostalem: D

Opublikowano

Mnie ojebali na allegro .. zaplacilem zl a yang nie dostalem: D

Powinieneś napisać do allegro o zwrot mamony i na glyny ;D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

jezu na allegro cie nie moga oszukac bo jak cie oszuka ma sprawe w sadzie nigdy na allegro nie kupowaliscie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość daronian
Opublikowano

Na policję z takim czymś? Byś dostał odrazu bana na konto, bo by się pytali po co te yang, co to yang, na jakie konto te yang, i wgl...

1KKK za 12zł? 2tyg temu było 1kkk za 25zł i stal+7 na monku za 1,5kkk, teraz jest 1kkk za 12zł i stał+7 za 3,5kkk.

To nie oszustwo, lecz prosta matematyka, im taniej na allegro tym drożej w grze, nie ma po co kupować teraz yang- NIE OPŁACA SIĘ!

Tyle odemnie, daj +'sa ;]

Opublikowano

Na policję z takim czymś? Byś dostał odrazu bana na konto, bo by się pytali po co te yang, co to yang, na jakie konto te yang, i wgl...

1KKK za 12zł? 2tyg temu było 1kkk za 25zł i stal+7 na monku za 1,5kkk, teraz jest 1kkk za 12zł i stał+7 za 3,5kkk.

To nie oszustwo, lecz prosta matematyka, im taniej na allegro tym drożej w grze, nie ma po co kupować teraz yang- NIE OPŁACA SIĘ!

Tyle odemnie, daj +'sa ;]

lecz yangi kiedys znowu beda w cenie ^^

zbyt duża sygna

Opublikowano

Yangi dalej tanieją i będą tanieć. Na pewnych stronach (stad sprzedawcy na allegro mają yangi, przynajmniej większość jakby ktoś nie wiedział) ceny ciągle spadają... taki przykład s1-s24 cena na allegro za 1 kkk 12 zł na stronce 3 dolary (9zł) s25 za 1kkk allegro 45 - 50 zł na stronce 10 dolarów (30 zł) . Jak zrobią tranzakcie w grze powyżej 1 kkk będzie kolejna mega inflacja .....

Opublikowano

@Up

Jeśli ktoś lubi ryzyko (np. Ja) to kupi z niepewnego źródła za mniej niż 3$.

Również w jakiej walucie kupujesz.

Na teraz:

Serwer 7 - Almanach

W Funtach Brytyjskich £

1kkk=9,93zł

W Dolarach $

1kkk=8,63zł

W Euro

1kkk=7,86zł

Jednak to się odbija po cenach serwera...

Bogdan ~80kk (jak takiego kupisz to jesteś bogiem) normalnie 120kk+

Metin nie upadnie, póki ludzie ładują kasę w IS.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Jednak to się odbija po cenach serwera...

Bogdan ~80kk (jak takiego kupisz to jesteś bogiem) normalnie 120kk+

Metin nie upadnie, póki ludzie ładują kasę w IS.

i lądować będą dlaczego ? waluta gry traci na wartości zbliżamy się do momentu kiedy nic nie kupisz za yang (mowa tu o bonowanych itemach), co do itemów dobrze zbonowanych typu sokół 9 nno 10 ludzie itd gdzie w grę wchodzą już tylko grube złotówki no bo na co yangi ? a jeśli ktoś nie potrzebuje yang to tego nie sprzeda , czyli pozostaje nam władować w IS i bonować samemu a GF się cieszy ;) Oni gdzieś mają boty co ich interesuje czy bodzio kosztuje 5 k czy 200 kk , wprowadzają smoka, hełmy na 60 lvl , 80 lvl , nowe buty po co ? bo na tym jest kasa ... ludzie kochają bonować , będzie to dropione , ulepszane i bonowane a dodania i zmianki kosztują ;) i biznes się kręci ....

Opublikowano

No proszę :D Pięknie lecą w dół yangi... Kiedyś za 5zł kupowało się 1-2kk, a dziś 400-500kk ^_^ No i nikt nie stara się nawet tego zatrzymać, boty gonią jak goniły. GF i Team mają to gdzieś... Ja tylko czekam aż ludzie masowo będą kończyć grę. Może to czegoś nauczy GF, chociaż szczerze w to wątpie.

Modna sygnatura.

Opublikowano

Limity , Limity droga administracjo :D Przydało by się coś takiego ze Np. bodzia można wystawić do 10kk nie więcej , małż do 1kk itp .. Oczywiście oprócz broni , zbroi i innych bo item +0 może być wart 1kkk ;d

Opublikowano

@UP

ta wprowadzili by te limity a ktoś kto ma teraz 10kkk + mógłby miec wszystko ?

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...